Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomatfrikadeller med blomkål og sprøde løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • 400 g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk soltørrede tomater i olie
  • 6 stk soltørrede tomater i olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 1 spsk hvedemel
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 0.75 dl vand
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkål
  • 0.5 - 1 stk blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg

Tilberedning

Kom kødet i en skål. Hak tomaterne og vend i sammen med mel, vand og krydderier. Rør sammen til en fars.

Form farsen til frikadeller med en ske og gennemsteg på en pande i olie.

Skær blomkål i mindre stykker og damp møre i letsaltet vand ca. 5 minutter. Skær løget i skiver og steg sprøde på en lille pande i olie.

Dryp evt. lidt sky fra panden over. Om du serverer spaghetti og en god ketchup/tomatsauce eller nøjes med godt brød til er op til dig.