Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Toscansk ragout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Toscansk ragout
  • Toscansk ragout
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Tern fra økologisk ungokse
  • 1 pk Tern fra økologisk ungokse
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød chili
  • 1 stk rød chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pesto
  • 1 spsk pesto
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.75 dl hvidvin
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cherrytomater
  • 250 g cherrytomater
  • persille
  • persille

Tilberedning

Brun hurtigt kødet i lidt olivenolie ved kraftig varme.
Tilsæt hakket hvidløg samt chili og brun endnu 1 min.

Kom soltørret tomatpesto ved, bland godt og tilsæt hvidvin samt halve tomater. Kog 2 min., smag til med salt og peber og drys med hakket persille eller frisk oregano.

Servér med pasta samt frisk revet parmesan.