Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vagtler med druer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Vagtler med druer
  • Vagtler med druer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vagtler
  • 4 vagtler
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 40 g smør
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl cognac
  • 0.5 dl cognac
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne druer
  • 200 g grønne druer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand eller hvidvin
  • 0.5 dl vand eller hvidvin
  • salt
  • salt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Vagtlerne tørres godt med køkkenrulle og krydres med salt og peber. Brun dem godt på alle sider i en tykbundet gryde. Hæld cognac over, og antænd. Når flammerne er væk, hældes bouillonen ved. Steg under låg ved svag varme 15-20 min. Tag fuglene op, og hold dem varme.

Kom fløden i stegeskyen, og kog sovsen et par minutter uden låg. Damp druerne i hvidvin eller vand et par minutter. Kom det hele i sovsen. Varm igennem, og smag til med salt og peber.

Anret vagtlerne på et fad, og hæld sovsen ved.