Hvis du leder efter den bedste opskrift på vegetarisk burger med rodfrugtchips , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Skær svampe og løg i tykke skiver. Grill møre. De kan også steges møre på panden. Krydr med salt og peber.
Rør mayonnaise med sennep og hvidløg.
Lun bollerne og flæk dem.
Hak den skyllede rucolasalat groft.
Smør mayonnaise på den flækkede bolle. Læg rucolasalat på underbollen. Fyld med svampe og løg. Drys en lille håndfuld rodfrugtchips over. Læg burgeren sammen og nyd.
TIP: En mindre fed dressing får du ved at bytte 1 dl mayonnaise ud med 1 dl cremefraiche 18 %.
TIP: Stik en cocktailpind i løgskiven før du griller eller steger den. Så holder den sig rund og fin.
Skær svampe og løg i tykke skiver. Grill møre. De kan også steges møre på panden. Krydr med salt og peber.
Rør mayonnaise med sennep og hvidløg.
Lun bollerne og flæk dem.
Hak den skyllede rucolasalat groft.
Smør mayonnaise på den flækkede bolle. Læg rucolasalat på underbollen. Fyld med svampe og løg. Drys en lille håndfuld rodfrugtchips over. Læg burgeren sammen og nyd.
TIP: En mindre fed dressing får du ved at bytte 1 dl mayonnaise ud med 1 dl cremefraiche 18 %.
TIP: Stik en cocktailpind i løgskiven før du griller eller steger den. Så holder den sig rund og fin.