Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vegetarisk burger med rodfrugtchips

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk store portobellosvampe
  • 4 stk store portobellosvampe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store løg
  • 2 store løg
  • Evt. olie
  • Evt. olie
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 1.5 dl mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sød sennep
  • 1 tsk sød sennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp revet hvidløg
  • 1 knsp revet hvidløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} burgerboller
  • 4 burgerboller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} god håndfuld rucolasalat
  • 1 god håndfuld rucolasalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps rodfrugtchips
  • 1 ps rodfrugtchips

Tilberedning

Skær svampe og løg i tykke skiver. Gril møre. De kan også steges møre på panden. Krydr med salt og peber. Rør mayonnaise med sennep og hvidløg. Lun bollerne og flæk dem. Hak den skyllede rucolasalat groft. Smør mayonnaise på den flækkede bolle. Læg rucolasalat på underbollen. Fyld med svampe og løg. Drys en lille håndfuld rodfrugtchips over. Læg burgeren sammen og nyd.

TIP: En mindre fed dressing får du ved at bytte 1 dl mayonnaise ud med 1 dl cremefraiche 18 %.

TIP: Stik en cocktailpind i løgskiven før du griller eller steger den. Så holder den sig rund og fin.