Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vildtragout med Rodfrugter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 5 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Vildtragout med Rodfrugter
  • Vildtragout med Rodfrugter
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vildt
  • 350 g vildt
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mel
  • 3 spsk mel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • lidt smør
  • lidt smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vildtfond
  • 1 dl vildtfond
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 3 dl rødvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblad
  • 1 laurbærblad
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} slags rodfrugter
  • 3 - 4 slags rodfrugter

Tilberedning

Dup dyrekødet tørt med lidt køkkenrulle og vend det i mel. Opvarm olivenolie i en gryde, tilsæt en klat smør og svits hurtigt kødet. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det svitse i nogle minutter, indtil løgene er gyldne og hæld fonden og rødvinen ved, tilføj laurbærbladet og rør godt rundt. Krydr med salt og peber. Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre ved lav varme i ca. 40-45 min. eller indtil kødet er mørt. Alternativt kan retten simre færdig i ovnen i et ildfast fad ved 160 grader.

Tilføj ekstra væde, hvis det er nødvendigt.

Server med tagliatelle og rodfrugter.

Tip: Der kan tilføjes en klat cremefraiche og et stænk portvin (sammen med rødvinen) og tilsættes fintskårne brune svampe eller saftige mørke oliven lige inden serveringen.