Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Wienerschnitzel med det hele

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kalve wienerschnitzel
  • 4 stk kalve wienerschnitzel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stort æg
  • 1 stk stort æg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas rasp
  • 3 dl Irmas rasp
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps Irmas ekstra fine ærter
  • 1 ps Irmas ekstra fine ærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk citron
  • 1 stk økologisk citron
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ansjosfileter
  • 8 stk ansjosfileter
  • Friskhøvlet peberrod
  • Friskhøvlet peberrod
  • kapers eller kapersbær
  • kapers eller kapersbær
  • Vinforslag
  • Vinforslag
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl Upupa
  • 1 fl Upupa

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Skær kartofler i mindre stykker og kom på en bradepande med bagepapir. Vend kartofler med olie og krydr med salt og peber. Bag møre og sprøde. Kig efter 25 minutter. Krydr kødet med salt og peber og vend i mel. Pisk ægget let sammen i en skål og vend kødet i ægget, derefter i rasp. Steg sprøde på begge sider i smør og olie. Brug gerne to pander. Giv ærterne et opkog på et par minutter. Server wienerschnitzel med ærter og kartofler. Og selvfølgelig citronskiver med ansjos, kapers og peberrod.