Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Stegt andelår med kartoffelmos
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Ovnstegte andelår med kartoffel/sellerimos med ansjosfilet. Lækker aftensmad - især i efteråret. Klik her og se opskriften
Krydr andelårene med salt og peber og steg dem i en varm ovn, 200 grader i 20 minutter.
Tag dem ud og lad dem hvile lunt i 5 minutter.
Skær kartofler og selleri i tern og kog dem i en rummelig gryde med vand, ikke tilsat salt.
Når kartofler og selleri er møre hældes vandet fra.
Rør med olivenolie, finthakket ansjosfilet, salt og peber.