Sæt ovnen på 225 grader. Skær hver laksefilet i tre stykker på tværs. Læg på en bradepande med bagepapir. Hæld eller pensl teriyaki sauce på laksen. Lad stå og trække, imens ovnen bliver varm. Kog risen efter anvisning på emballagen. Bland vand, eddike, salt og sukker og vend med den færdige ris. Kog edamame bønner efter anvisning på emballagen. Bag laksen i cirka 8 minutter. Drys sesamfrø på laksen og server til ris, edamame bønner og snittet forårsløg.
Sæt ovnen på 225 grader. Skær hver laksefilet i tre stykker på tværs. Læg på en bradepande med bagepapir. Hæld eller pensl teriyaki sauce på laksen. Lad stå og trække, imens ovnen bliver varm. Kog risen efter anvisning på emballagen. Bland vand, eddike, salt og sukker og vend med den færdige ris. Kog edamame bønner efter anvisning på emballagen. Bag laksen i cirka 8 minutter. Drys sesamfrø på laksen og server til ris, edamame bønner og snittet forårsløg.