Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Teriyaki glaseret laks med sushi ris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefileter
  • 4 stk laksefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl teriyaki sauce
  • 1 dl teriyaki sauce
  • {{ 240 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g waitrose sushi rice
  • 240 g waitrose sushi rice
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 spsk vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk waitrose japanese rice vinegar
  • 2 tsk waitrose japanese rice vinegar
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 - 5 tsk salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 - 5 tsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas økologiske pillede edamamebønner
  • 1 pose Irmas økologiske pillede edamamebønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 1 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 1 spsk sesamfrø

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Skær hver laksefilet i tre stykker på tværs. Læg på en bradepande med bagepapir. Hæld eller pensl teriyaki sauce på laksen. Lad stå og trække, imens ovnen bliver varm. Kog risen efter anvisning på emballagen. Bland vand, eddike, salt og sukker og vend med den færdige ris. Kog edamame bønner efter anvisning på emballagen. Bag laksen i cirka 8 minutter. Drys sesamfrø på laksen og server til ris, edamame bønner og snittet forårsløg.