Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Andebryst med figen og appelsinsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryster
  • 1 - 2 stk andebryster
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 2 tsk paprika
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk figner
  • 3 stk figner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl boullion
  • 1 dl boullion
  • krydderurter
  • krydderurter
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g risnudler
  • 150 g risnudler

Tilberedning

Skær andebryst i skiver, drys med salt, peber, paprika og brun i varm olie.

Skær fignerne og appelsinen i skiver og svits med kødet. Hæld bouillon eller vand ved og lad simre indtil kødet er gennemstegt.

Kog nudler efter anvisning på emballagen.

Server kød og sauce på en bund af nudler.