Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt selleri med savojkål og grillet vildt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bagt selleri med savojkål og grillet vildt
  • Bagt selleri med savojkål og grillet vildt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk knoldselleri
  • 1 stk knoldselleri
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt
  • salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fasan
  • 2 pk fasan
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.5 stk savojkål
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mandler
  • 4 spsk mandler

Tilberedning

Sæt ovnen på 200°.

Skræl sellerien, og gnid den med olie og salt. Sæt den på en lille bradepande, og bag den i ovnen i 1 time og 15 minutter. Tag ud, og dæk den med bagepapir og et viskestykke. Lad den køle af i 20-30 minutter.

Dup kødet tørt, og drys det med salt og peber. Kom lidt olie på kødet, og steg det på en grillpande, 4-5 minutter per side.

Bland olie, eddike, sennep og revet hvidløg i en skål. Krydr med salt og peber. Snit kålen fint, og vend i dressingen.

Skær nu selleri i mindre humpler og kødet i tynde skiver. Anret på fire tallerkener, og drys mandler henover.