Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bobotie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk sandwichbrød
  • 2 sk sandwichbrød
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød 10%
  • 500 g oksekød 10%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stort løg
  • 1 stk stort løg
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1.5 spsk karry
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandel splitter
  • 50 g mandel splitter
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rosiner
  • 0.75 dl rosiner
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk chutney
  • 3 spsk chutney
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ark fillodej
  • 2 ark fillodej
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør

Tilberedning

Sæt ovnen på 175 grader. Læg toastbrødet i blød i en skål med koldt vand. Kom kødet i en anden skål. Hak løget og rør løg, krydderier, mandel, rosiner, chutney, salt og peber i kødet. Tag brødet op, pres vandet ud med let hånd, og bland brødet i kødet, til det bliver en jævn fars. Læg fillodejen på en bradepande. Fordel den rå fars midt på dejen, fold dejen over, rul sammen og fold endestykkerne ind. Pensl med smeltet smør, og bag bobotien midt i ovnen, til den er gennembagt på ca. 40 minutter. Tag bobotien ud, skær den i stykker.

Kilde: Krydderiet 4, 2005