Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bornholmsk hane med sødsur løgkompot

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bornholmsk hane med sød-sur løgkompot
  • Bornholmsk hane med sød-sur løgkompot
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kylling
  • 1 kylling
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 3 stk løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rosiner
  • 1 dl rosiner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • akaciehonning
  • akaciehonning

Tilberedning

Tip: Kylling kan også bruges i denne ret.

Skær løg i både og kom dem i bunden af et ildfast fad. Skær hvidløgene i skiver og drys over. Læg bornholmerhanen på løgblandingen og drys med salt og peber. Sæt hanen i en 200 grader varm ovn, gennemsteg hanen i ca. 1 time. Tag hanen ud og læg den på et fad. Drys rosiner over løgene, pres citronsaft over og vend rundt. Smag til med honning. Skær hanen i mindre stykker og servér til løgblandingen.