Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Brændende kærlighed med ingefærflæsk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kartofelmos
  • Kartofelmos
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bagekartofler
  • 500 g bagekartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} klat smør
  • 1 klat smør
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • Ingefærflæsk
  • Ingefærflæsk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Friland bacon i tykke skiver
  • 1 pk Friland bacon i tykke skiver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær

Tilberedning

Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker.

Kog møre, afdryp, men gem 1 dl kogevand, kom dem i en skål.

Kom smørklat og lidt kogevand i og pisk sammen til mos. Smag til med salt og peber.

Skær baconskiverne lige over og steg godt på en pande.
Skær løg i både og svits med sammen med ingefær.