Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Braiseret andebryst med citron og hvidløgs sky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryster
  • 1 - 2 stk andebryster
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl andeboullion
  • 1 dl andeboullion
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 1 spsk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 3 - 4 stk gulerødder
  • timian
  • timian

Tilberedning

Drys andebrystet med salt og peber. Steg det med skindsiden nedad på en pande indtil skindet har en god farve.

Vend på andebrystet og kom bouillon, snittet hvidløg, citron og sukker på panden.

Braiser kødet under låg i ca. 15 minutter indtil kødet er gennemstegt.

Skær gulerødderne i tynde skiver og damp dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.

Server andebryst i skiver sammen med sauce og gulerødder. Drys gerne timian over.