Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chili sin carne

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk røde peberfrugter
  • 1 stk røde peberfrugter
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede tomater med krydderi
  • 1 ds hakkede tomater med krydderi
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds røde kidneybønner
  • 1 ds røde kidneybønner
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk creme fraiche 38%
  • 4 spsk creme fraiche 38%
  • lidt appelsinskal
  • lidt appelsinskal
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tortillas
  • 2 stk tortillas
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Skær grøntsagerne i mindre stykker og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt tomat, salt og peber og lad simre 5 minutter.

Skyl kidney beans i koldt vand og vend i gryden indtil varme.

Server chili sin carne med en klat creme fraiche, lidt appelsinskal og lune hvedetortillas.