Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Couscous med oksekød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 2 dl bouillon
  • persille
  • persille

Tilberedning

Tilbered couscous efter anvisning.

Skær bøffer og løg i tern. Svits i varm olie.

Kom paprika, tomatkoncentrat og bouillon på panden og lad simre sammen i 2 minutter.

Kom couscous på et fad og fordel kød og sauce over.

Drys med persille.