Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cuvette stegt med øl og rodfrugter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Cuvette stegt med øl og rodfrugter
  • Cuvette stegt med øl og rodfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Limousine cuvette (kalv)
  • 1 Limousine cuvette (kalv)
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} timiankviste
  • 2 timiankviste
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Fur Ale
  • 1 dl Fur Ale
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk enebær
  • 6 stk enebær
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 3 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk persillerødder
  • 2 - 3 stk persillerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pastinakker
  • 2 - 3 stk pastinakker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk jordskokker
  • 4 stk jordskokker
  • persille
  • persille
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • brød
  • brød

Tilberedning

Brun kødet på panden og krydr med knust hvidløg, timianblade, salt og peber. Læg cuvetten i et ovnfast fad og hæld øllet over.

Tilsæt enebær samt skrællede rodfrugter skåret i mindre stykker.

Steg cuvetten ved 180°C  i ca. 30 min.

Lad den hvile 10 min. Hæld skyen fra og steg rodfrugterne i endnu 10 min.

Skum fedtet fra skyen og kog den ind til det halve.

Skær kødet i tynde skiver og servér med ølsky og bagte rodfrugter drysset med persille.