Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampet fisk og penne med spinat og lime

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspættefileter
  • 4 stk rødspættefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g penne
  • 150 g penne
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 200 g spinat
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g philadelphia
  • 75 - 100 g philadelphia
  • lime
  • lime
  • hvidløg
  • hvidløg
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog ca. 6 dl vand op i en gryde og kom lidt salt og limesaft i.

Rul fiskefileterne sammen og kom dem i vandet. Kog 1 minut.

Sluk for varmen og lad fisken trække i vandet med låg på gryden.

Kog pastaen efter anvisning.

Optø/damp spinaten i en gryde.

Lad osten smelte i gryden med spinat imens du rører rundt. Smag spinaten til med limeskal, evt. hvidløg, salt og peber.

Server fisken med pasta og spinatcreme.