Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dansk spaghetti bolognese

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød 10%
  • 500 g oksekød 10%
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 1.5 dl rødvin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 4 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede flåede tomater
  • 1 ds hakkede flåede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 2 tsk oregano
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 - 2 knsp salt og peber
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 400 g spaghetti
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 50 g parmesanost

Tilberedning

Hak løg og hvidløg og svits i olie i en gryde. Svits nu kødet heri, indtil det skifter farve og bliver fint brunligt. Kom vin og flåede tomater i. Rør tomatkoncentrat ud i vandet og kom i gryden sammen med krydderi. Lad saucen simre i 20 minutter. Spæd med vand, efterhånden som det koger væk. Server med nykogt spaghetti og parmesanost.

Dryp lidt rigtig god olivenolie over retten, lige før den serveres.