Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dyresteak med krydderurter og tomat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Dyresteaks med krydderurter og tomat
  • Dyresteaks med krydderurter og tomat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} steaks
  • 4 steaks
  • purløg
  • purløg
  • persille
  • persille
  • basilikum
  • basilikum
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør

Tilberedning

Flå og hak tomaterne. Skær løget i store tern. Svits dem i lidt olie eller smør indtil de er bløde, tilsæt de hakkede tomater og lad det hele koge igennem. Hak krydderurterne. Smag til med salt og peber. Vend steakene i de hakkede krydderurter og steg dem på en varm pande i smør 2-3 minutter på hver side. Anret dem på et leje af tomat og drys med hakkede krydderurter.

Tilbehør: En stor skål grønt salat, godt brød, pasta eller små ovnstegte kartofler.