Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Engelsk bøf med appelsinsky og braiserede persillerødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk engelske bøffer af ungokse
  • 2 stk engelske bøffer af ungokse
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g persillerødder
  • 250 g persillerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 1 dl bouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tranebær
  • 2 spsk tranebær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 2 spsk smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kalvefond
  • 1.5 dl kalvefond
  • majsstivelse
  • majsstivelse

Tilberedning

Skær 1/4 kg skrællede persillerødder i tynde skiver på den lange led. Kog persillerødderne under låg i 1 dl bouillon tilsat 1 spsk smør samt 2 spsk soltørrede tranebær i 4-5 min.

Krydr med salt og peber og drys godt med hakket persille. Brun hurtigt bøfferne på begge sider ved kraftig varme. Krydr med salt og peber og steg 2-3 min. på hver side ved god varme afhængig af hvor rødt kødet ønskes. Kog panden af med saft og revet skal fra 1 appelsin, tilsæt 1 1/2 dl kalvefond og kog ind til det halve. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og smag til. Tag panden af varmen og pisk 1 spsk smør i. Server saucen til kødet sammen med persillerødder.