Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Engelskbøf med pesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 2 stk kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pesto
  • 1 spsk pesto
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 1 spsk pinjekerner
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parmesan
  • 0.25 dl parmesan
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk engelsk bøf
  • 2 stk engelsk bøf
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucola salat
  • 1 bk rucola salat

Tilberedning

Skræl og riv to store kartofler og pres væden fra. Bland kartoflerne med 1 spsk grøn pesto, 1 spsk pinjekerner, 1/4 dl revet parmesan, salt og peber. Form 4 små kager og steg dem ca. 10 min. på hver side ved middel/svag varme.

Brun hurtigt 2 bøffer på begge sider ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Steg først kødet 2-3 min. på den ene side ved god varme, vend, kom en skefuld pesto på hver og steg kødet færdig 2-3 min. på den anden side.

Drys med høvlet parmesan og server med rucola samt pestokartofler.