Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Engelske bøffer med svampesauté

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk engelsk bøffer
  • 2 stk engelsk bøffer
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g østershatte
  • 150 g østershatte
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.75 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 0.5 dl vand
  • smør
  • smør
  • vermouth
  • vermouth

Tilberedning

Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Tag kødet fra og lad det hvile lunt 5 minutter.

Træk eller skær svampene i mindre stykker og svits i smør på en pande.

Tilsæt tør sherry eller vermouth, fløde og ca. ½ dl vand. Lad simre under omrøring 4-5 min.Smag til med salt og peber.