Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fasan á la Normande

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fasaner
  • 2 stk fasaner
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 3 stk æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl calvados
  • 1 gl calvados
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 3 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 2 spsk citron
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem hurtigt på panden i halvdelen af smørret. Tag dem op og flæk dem. Skræl æblerne og fjern kernehuset. Snit dem i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af smørret. Æblebådene fordeles derefter i et smurt, ovnfast fad og fasanerne arrangeres ovenpå.

Panden koges af med calvados og hældes over fasanerne. Dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 10 min. Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt, læg folie over igen og steg færdig i 10-15 minutter.

 

Tilbehør:
Serveres med rå kartoffeltern stegt gyldne i olie og brød til at dyppe saucen op med.