Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fasan med svamperagout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fasan
  • 1 stk fasan
  • smør
  • smør
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2.5 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laurbærblade
  • 2 stk laurbærblade
  • svamperagout
  • svamperagout
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 250 g svampe
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt smør i en rummelig gryde. Brun fasanen og tilsæt hvidvin. Læg låg på og lad det simre i 5 minutter.

Tilsæt fløde og laurbær. Lad det simre yderligere 10 minutter. Vend fasanen af og til.

Varm lidt smør på en pande og rist skalotteløg og svampe. Krydr med salt og peber.