Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskeroulader med hvidløgsost og paprika

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspættefileter
  • 4 stk rødspættefileter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk flødeost med hvidløg
  • 4 spsk flødeost med hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 2 tsk timian
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 150 g spaghetti

Tilberedning

Sæt oven på 200 grader.

Drys fisken med salt og peber og læg en skefuld ost midt på. Rul sammen til en lille roulade.

Læg fisken i en ildfast form. Skær peberfrugten i tern og drys over, drys timian over. Hæld hvidvin i formen.

Sæt fisken i ovnen i 15 minutter.

Server den nykogte spaghetti med fisk, peberfrugter og sky.