Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Forloren hare med honningkartofler og råsyltet citronkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Farsbrød
  • Farsbrød
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svine- og kalvekød
  • 600 g hakket svine- og kalvekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 - 3 æg
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hasselnøddekerner
  • 100 g hasselnøddekerner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblemost
  • 2 - 3 spsk æblemost
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rugflager
  • 100 g rugflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk røget paprika
  • 1 spsk røget paprika
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1 spsk karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koriander
  • 1 spsk koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennepsmel
  • 1 spsk sennepsmel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagepapir
  • 2 stk bagepapir
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 14 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 12 - 14 sk bacon
  • (her kan også bruges spegeskinke eller parmaskinke)
  • (her kan også bruges spegeskinke eller parmaskinke)
  • Honningkartofler med umamimix
  • Honningkartofler med umamimix
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g små kartofler
  • 600 g små kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk akaciehonning
  • 4 spsk akaciehonning
  • salt og peber
  • salt og peber
  • persille
  • persille
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 4 spsk rapsolie
  • Irmas umamimix
  • Irmas umamimix
  • Råsyltet citronkål
  • Råsyltet citronkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spidskål
  • 1 spidskål
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 0.5 dl æbleeddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl koldpresset rapsolie
  • 0.5 dl koldpresset rapsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citroner
  • 2 citroner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk lakridspulver
  • 1 tsk lakridspulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tørret dild
  • 1 spsk tørret dild
  • Kold sennepsdressing
  • Kold sennepsdressing
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dildkviste
  • 2 dildkviste
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fromage frais
  • 2 dl fromage frais
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 2 spsk sennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 0.5 citron

Tilberedning

Farsbrød:
Sæt ovnen på 200 grader. Kom kødet i en skål med æggene og vend rundt. Hak nøddekerner og løg og vend i. Til­ føj resten af ingredienserne til farsen. Farsen røres sammen i en skål med æg, nødder, løg, æblemost og rugflager. Kom salt og peber og alle krydderier i. Rør farsen, så krydderierne fordeles. Læg to stykker bagepapir på bordet og læg bacon taglagt på de to stykker. Lav 2 "pølser" af farsen. Læg dem på fla­den med bacon. Rul bacon stramt om farsen, og læg de to farsbrød på en bra­depande med bagepapir. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, indtil de er gennemstegt.

Honningkartofler med umamimix:
Skær kartoflerne i skiver på 1⁄4 cm og kom dem op i et fad med honning, salt, umamimix og olie. Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Råsyltet citronkål:
Skær kålen i helt tynde strimler og kom op i en skål sammen revet skal af to citroner. Kom citronsaften og resten af ingredienserne over og bland det hele godt sammen. Lad det trække i 10 minutter.

Kold sennepsdressing:
Hak dilden og bland sammen med saft af 1/2 citron og de øvrige ingredisner. En dressing med skarp kant, som er rigtig god i stedet for den tykke sovs. Server forloren hare i skiver til kartofler, kål og med dressing.