Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frikadeller med pasta bønnesalat med karryolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Hakket Svine- og Oksekød
  • 400 g Hakket Svine- og Oksekød
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mælk
  • 3 spsk mælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 1 spsk hvedemel
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta
  • 100 g pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kidneybønner
  • 1 ds kidneybønner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1.5 spsk olivenolie
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Rør kødet til en fars med mælk, mel, salt og peber. Krydr gerne med dit ynglings krydderi eller hakket persille.

From kødet til små frikadeller og gennemsteg i olie på en pande.

Kog pastaen og skær gulerødderne i skrå ½ cm tykke skiver.

Lad gulerodsskiverne simre med i pastavandet de sidste to minutter.

Afdryp bønnerne og vend nykogt pasta, gulerødder og bønner sammen i en skål.

Rør karryen ud i olie og vend med pastaen.

Server salaten lun med frikadeller og et drys koriander.