Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Glaseret fasanhøne med cremet pasta og spinat med sprødstegte æbletern

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fasaner
  • 3 fasaner
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1.5 spsk honning
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 1.5 spsk æbleeddike
  • lidt chili
  • lidt chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 1 dl vermouth
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta tagliatelle
  • 300 g pasta tagliatelle
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 2 æbler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde spæde spinatblade
  • 4 håndfulde spæde spinatblade

Tilberedning

Del fasanen i lår og bryst med ben og smid ryggen ud.

Drys lår og bryst med salt og peber og brun på begge sider på en pande. Tag bryststykkerne op og læg dem i bunden af en bradepande. Lad det stå. Hæld bouillonen over' lårene. Læg låg på og braiser lårene indtil de er møre. Det tager ca. 45 minutter (tilsæt evt lidt mere bouillon).

Tag lårene op. Hæld fløde og vin på panden og lad det simre under omrøring ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber. Skær æblerne i små tern og steg dem sprøde i lidt olie på en pande. Kom den skyllede spinat i en skål og vend med æbletern. Kog pastaen efter anvisningen.

Steg brystkødet i ovnen ved 160 grader i 15-20 minutter. Tag bradepanden ud og læg også lårene på bradepanden. Rør honning, eddike og chili sammen og pensl på kødet.
Steg kødet videre til det er gennemstegt.

Server den glaserede fasan med pasta vendt med flødesauce og spinat med æbletern.