Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gnocchi med kantareller og bresaola

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps gnocchi
  • 1 ps gnocchi
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bresaola
  • 4 sk bresaola
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 150 g kantareller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog Gnocchi efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Varm lidt olivenolie på en pande og sauter løg, svampe og hvidløg i 2 minutter. Krydr med salt og peber.

Tilsæt snittet persille og fløde og lad det simre yderligere 2 minutter. Vend med de kogte gnocchi.

Server retten med den gode bresaola skinke.