Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gratineret pasta med oksekød og svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fettuccine pasta
  • 1 pk fettuccine pasta
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • timian
  • timian
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk champignon
  • 4 - 6 stk champignon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk parmesanost
  • 4 spsk parmesanost
  • citron
  • citron
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Kog pastaen efter anvisning.

Rør farsen med hvidløg, timian, salt og peber og form til kødboller.Skær champignon i mindre stykker. Fordel pasta, rå kødboller og champignon i to mindre smurte, ovnfaste forme. Drys osten over og dryp lidt olie over.

Gratiner pastaen i ca. 7 min. indtil kødet er gennemstegt.

Drys citronskal og peber over og server.