Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillede grøntsager med oksekød og mynte

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • grillede grøntsager
  • grillede grøntsager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgette
  • 1 courgette
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 10 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 1 spsk rapsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk limesaft
  • 1 spsk limesaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • peber
  • peber
  • dressing
  • dressing
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Thise fraiche 9%
  • 2 dl Thise fraiche 9%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk limeskal
  • 1 tsk limeskal
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.25 tsk salt
  • peber
  • peber
  • oksekød
  • oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 1 spsk rapsolie
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket Jersey oksekød
  • 350 g hakket Jersey oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kardemomme
  • 0.25 tsk kardemomme
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 0.25 tsk kanel
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chili
  • 0.25 tsk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g dadler
  • 100 g dadler
  • pynt
  • pynt
  • mynteblade
  • mynteblade
  • lime i både
  • lime i både

Tilberedning

Skær courgetten i lange skiver og flæk skalotteløgene på langs. Pensl med olie og limesaft - drys med salt og peber. Lad grønsagerne marinere på køkkenbordet i ca. 15 min.

Rør imens fraiche med limeskal, salt og peber. Lad den hvile tildækket og koldt til resten af retten er færdig. Smag til.

Lad olien blive varm i en pande og steg oksekødet ved høj varme og under omrøring i ca. 4 min. Tilsæt hvidløg og krydderier. Steg kødet i yderligere ca. 2 min. og vend de hakkede dadler i. Smag til og hold kødet varmt.

Grill derefter først squashskiverne på en meget varm grillpande eller grill, ca. 2 min. på hver side - og derefter løgene i ca. 3 min.

Anret grønsagerne på 4 tallerkener. Fordel kødet herover og pynt med mynte og limebåde. Server den limekrydrede fraiche til.

Serveres med et godt landbrød.