Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grøntsagsgryde i rød karrysauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas Hverdag parboiled ris
  • 4 dl Irmas Hverdag parboiled ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas Hverdag olivenolie
  • 3 spsk Irmas Hverdag olivenolie
  • {{ 650 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 650 g kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk karrysauce
  • 1 pk karrysauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld koriander
  • 1 håndfuld koriander

Tilberedning

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Skær løgene i skiver og svits i olie i en sauterpande eller i en gryde. Skær gulerødder i tern og svits med. Skær kartofler med skræl lige over og svits med resten af grøntsagerne. Hæld vandet på og lad grøntsagerne simre bløde uden låg i 8-10 minutter.

Kom saucen herpå og lad den koge op.

Drys koriander henover og server til nykogt ris.