Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøf med estragonsmør og ærtekikærtemos

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør og olie
  • smør og olie
  • Estragonsmør
  • Estragonsmør
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk estragon
  • 2 spsk estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • Ærte-kikærtemos
  • Ærte-kikærtemos
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 15 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ærter
  • 1 ps ærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kikærter
  • 1 ds kikærter

Tilberedning

Form kødet til 4 bøffer.

Drys med salt og peber og gennemsteg i smør og olie på en pande.

Rør 25 g smør med estragon og hvidløg.

Kog ærterne efter anvisning og hæld næsten alt vand fra.

Kom ærter og kikærter i gryden og rør rundt indtil gennemvarmet.

Mos til en grov mos sammen med de 15 g smør.

Server mosen med bøffen og lad estragon smørret smelte ned over kødet.