Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøffer med cremet peberfrugtpasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • olie
  • olie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 0.75 dl creme fraiche 38%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 150 g spaghetti
  • olie
  • olie
  • oregano
  • oregano
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Form kødet til 4 hakkebøffer.

Drys med salt og peber og gennemsteg på panden.

Kog pastaen efter anvisning.

Skær peberfrugten i strimler og løget i tynde både. Svits i lidt olie i en gryde uden at de tager farve.

Kom creme fraiche og hvidløg i og lad simre under omrøring 3-4 minutter.

Smag til med salt og peber, vend med spaghettien og drys oregano over.