Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakket økologisk oksekød med splitlinser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 200 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Split linser
  • 150 g Split linser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille bundt bredbladet persille
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olie i en gryde og sauter kød og løg i 2 minutter. Tilsæt de skyllede linser, hvidløg og vand til det dækker. Lad det simre i 10 minutter.

Tilsæt grove stykker af porrer og persille. Lad det simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.