Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Højrebskoteletter med grøntsagsbearnaise og karamelliserede rødløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Højrebskoteletter med grøntsags-bearnaise og karamellisered rødløg
  • Højrebskoteletter med grøntsags-bearnaise og karamellisered rødløg
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk knoldselleri
  • 0.25 stk knoldselleri
  • gulerod
  • gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pastinak
  • 1 stk pastinak
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l kalvefond
  • 0.5 l kalvefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 4 stk rødløg
  • olie
  • olie
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rørsukker
  • 1.5 spsk rørsukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico
  • 2 spsk balsamico
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk store porrer
  • 2 stk store porrer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • timian
  • timian
  • paprika
  • paprika
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk højrebsbøf
  • 4 stk højrebsbøf
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl kapers
  • 1 gl kapers
  • kartofler
  • kartofler

Tilberedning

Skræl og pil grøntsagerne og skær dem i mindre stykker, ca. 2 cm.
Kom grøntsagerne i en gryde med fonden og lad dem koge møre ved svag varme i ca. 15 minutter.

Hæld grøntsager og kalvefond op i blender og blend til pure.
Tilsæt smørret og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.


Karamelliserede rødløg: Skær løgene i skiver og svits dem i olivenolie, til de er bløde og let gyldne. Tilsæt balsamico og sukker, og lad balsamicoen koge ind.
Smag til med salt, sukker og peber.


Rens porrerne og skær i julienne (meget tynde strimler). Svits porrerne på en pande sammen med hakket hvidløg og timian.
Krydr med salt og paprika.


Steg kødet ved høj varme i smør og olie. 3 minutter per side.
Krydr med salt og peber.
Tag op.
Svits kapers på panden.

Server kødet med grøntsager og sauce. Kartofler er godt hertil.