Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hoki filet a la Thai

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • solsikkeolie
  • solsikkeolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 2 spsk sojasauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 2 spsk karry
  • lime
  • lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk hokifileter
  • 1 pk hokifileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg fed
  • 2 stk hvidløg fed
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk babymajs
  • 6 - 8 stk babymajs
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt koriander
  • 0.5 bdt koriander

Tilberedning

Skær den optøede fisk i store strimler (dette gøres nemmest mens fisken stadig er let frossen). Varm lidt olie på en pande og rist fisken i 2 minutter.Tilsæt karry og soja og lad det simre 1-2 minutter. Tag fisken fra og hold den lun.

På den samme pande steges ingefær, hvidløg, babymajs og forårsløg i 2 minutter. Tilsæt limesaften og 1/2 kop vand og lad det simre i yderligere 4 - 5 minutter.

Tilsæt fisken og væden der er ved og drys retten med frisk koriander.

Server med kogte nudler eller ris til.