Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Jordskoksuppe og rugbrød med pølse

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps Irmas frosne jordskokker
  • 2 ps Irmas frosne jordskokker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ´grøntsagsbouillon
  • 1 stk ´grøntsagsbouillon
  • vand
  • vand
  • Irmas hverdag rugbrød
  • Irmas hverdag rugbrød
  • Irmas hverdag salami med peber i tynde skiver
  • Irmas hverdag salami med peber i tynde skiver

Tilberedning

Hak løg og hvidløg og svits i en gryde med olie. Kom frosne jordskokker i. Vend rundt og kom hvidvin og fløde heri. Kom bouillonterning i og hæld 8 deciliter vand på. Læg låg på og lad simre i 10 minutter. Tag låget af og blend nu grønsagerne til en puré med stavblender. Hæld mere vand i, så du får en for dig passende suppekonsistens. Smag suppen til med salt og peber. Server suppen med et drys friskhakket æble og rugbrød med salami.