-
Andebryst:
Fjern sølvhinden fra andebrysterne, hvis det ikke allerede er gjort. Rids forsigtigt skindet. Rør krydderierne sammen, og gnid dem ind i andebrysterne. Lad dem marinere i 30 minutter på køkkenbordet.
Læg andebrysterne på en kold pande med skindsiden nedad. Varm panden langsomt op, og steg andebrysterne i ca. 8 minutter ved middel varme. Vend dem, og steg dem i yderligere 2-3 minutter.Lad dem trække i 5-7 minutter, før de skæres i tynde skiver.
-
Appelsinsalsa: Skræl appelsinerne, og skær dem i små tern.Rens og hak chili fint. Pil og hak løg og hvidløg. Hak krydderurterne. Rør det hele sammen med appelsinerne. Vend det sammen med olivenolie og friskpresset limesaft. Smag til med salt og peber.
-
Servering:
Snit spidskål fint. Lun tacos, og fyld dem med and,appelsinsalsa, spidskål og koriander. Servér straks.
-
Bon appetit!