-
Bruger du frosne andelår, tages de op af fryseren dagen i forvejen.
-
Gnid de ferske andelår med en blanding af salt og sukker og kom i en plasticpose sammen med to stilke rosmarin eller timian.
-
Læg i køleskab natten over. Sæt ovnen på 175 grader.
-
Tør andelårene med køkkenrulle og kom i en ildfast form, hvor lårene netop kan være.
-
Hæld andefedtet ud over lårene og sæt fadet i ovnen i cirka 2 timer.
-
Hæld fedt fra bunden af formen over lårene en gang imellem. Hvis du ønsker endnu sprødere lår, kan du til sidst skrue ovnen op på 225 grader.
-
Snit kålen, så tyndt du kan, og kom den i en skål. Vend med salt og lad den stå og trække i 20 minutter. Skyl saltet fra og afdryp.
-
Bland sukker og balsamico sammen i en skål og vend med rødkål. Kom et par skefulde andefedt heri.
-
Skær mango i tern. Server andelår med rødkålssalat og mango. Samt lidt persille.
-
Gem andefedtet i en skål i køleskabet. Brug det til at stege kartofler og rodfrugter i eller til at smøre på rugbrødet. Det smager virkelig godt.
-
Færdigt arbejde.