-
Gnid de fire andelår med salt og sukker og kom i en plasticpose. Læg i køleskabet i et døgn hvis anden er optøet, i to hvis du starter med frosne andelår.
-
Sæt ovnen på varmluft 165 grader.
-
Læg lårene tæt i en ildfast form og hæld andefedtet over. Steg kødet helt mørt i cirka halvanden time. Kig dog allerede efter en time. Skru op for varmen til sidst, hvis skindet ikke er helt sprødt.
-
Andefedtet afkøles og kommes i køleskab, for det kan bruges igen.
-
Skær kartofler i mindre stykker, vend med lidt af andefedtet og spred ud på en bradepande. Krydr med salt og peber. Sæt også hele æbler herpå.
-
Bag kartoflerne sprøde og æblerne møre. Kig efter 25 minutter og tjek, at de ikke brankes.
-
Rør cremen sammen og smag til med salt og peber.
-
Kog bønnerne møre i 3-4 minutter.
-
Server anden med kartofler, halverede æbler, bønner, creme og et drys estragon.
-
Færdigt arbejde.