Hvis du leder efter den bedste opskrift på gåsebryst med æble i calvadossauce, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
To gåsebryster og du har herlig middag til fire personer. Her serveret med aspargeskartofler og æbler, som har fået lov at simre i fløde og calvados.
Tilbered gåsen efter anvisning på emballagen.
Kog kartoflerne.
Skær æblerne i både og svits dem i smør. Hæld fløde og æblejuice over og lad det koge op. Hæld calvados over og lad simre ca. 10 minutter indtil æblerne er møre.
Smag saucen til med salt og drys lidt chilipeber over når du serverer æblerne. Hvis du vil have en mere intens calvadossmag, så kan du hælde lidt calvados i saucen til sidst.
To gåsebryster og du har herlig middag til fire personer. Her serveret med aspargeskartofler og æbler, som har fået lov at simre i fløde og calvados.
Tilbered gåsen efter anvisning på emballagen.
Kog kartoflerne.
Skær æblerne i både og svits dem i smør. Hæld fløde og æblejuice over og lad det koge op. Hæld calvados over og lad simre ca. 10 minutter indtil æblerne er møre.
Smag saucen til med salt og drys lidt chilipeber over når du serverer æblerne. Hvis du vil have en mere intens calvadossmag, så kan du hælde lidt calvados i saucen til sidst.