Hvis du leder efter den bedste opskrift på perlehøne og portvin, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kødet brunes i smør med skindsiden nedad. Når skindet er gyldent, vendes kødet og steger færdigt, indtil det er gennemstegt, hvorefter det krydres med salt og peber.
Tag kødet fra panden og hold det varmt.
Hæld portvin på panden og lad det koge op. Tilsæt piskefløde og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver på skrå og server med kogte kartofler.
Kødet brunes i smør med skindsiden nedad. Når skindet er gyldent, vendes kødet og steger færdigt, indtil det er gennemstegt, hvorefter det krydres med salt og peber.
Tag kødet fra panden og hold det varmt.
Hæld portvin på panden og lad det koge op. Tilsæt piskefløde og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver på skrå og server med kogte kartofler.