Perlehønebryst i sauce på en bund af porre og frisk pasta. En ret som smager himmelsk og imponere hver gang. Find opskriften her.
Tilberedning
Drys brysterne med salt og peber. Brun dem i smør og olie på en sauterpande og tag dem op.
Hæld tør sherry eller vermouth, hønsebouillon og fløde på panden og lad det simre ca. 5. min.
Kom brysterne i saucen og lad dem simre færdig under låg i ca. 10 min.
Smag saucen til med salt og peber (saucen kan evt. jævnes med lidt majsstivelse)
Skære porrerne lige over på langs og damp dem møre i letsaltet vand et par min.
Server perlehønebrysterne på en porrebund sammen med pasta og sauce og et drys timian over.
Drys brysterne med salt og peber. Brun dem i smør og olie på en sauterpande og tag dem op.
Hæld tør sherry eller vermouth, hønsebouillon og fløde på panden og lad det simre ca. 5. min.
Kom brysterne i saucen og lad dem simre færdig under låg i ca. 10 min.
Smag saucen til med salt og peber (saucen kan evt. jævnes med lidt majsstivelse)
Skære porrerne lige over på langs og damp dem møre i letsaltet vand et par min.
Server perlehønebrysterne på en porrebund sammen med pasta og sauce og et drys timian over.