Grydestegt kalkunbryst med honningstegte figner og valnødder
Grydestegt kalkunbryst med honningstegte figner og valnødder
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Drys kalkunbrystet med salt og peber og brun det i en gryde i smør og olie. Hæld bouillonen i og læg låg på. Steg/braiser nu kalkunbrystet i ca. 45 minutter.
Skær figner i både og svits dem hurtig i smør på en pande. Drys valnødder over og svits med. Lad honningen smelte på panden og vend rundt. Drys evt. lidt chili over.
Drys kalkunbrystet med salt og peber og brun det i en gryde i smør og olie. Hæld bouillonen i og læg låg på. Steg/braiser nu kalkunbrystet i ca. 45 minutter.
Skær figner i både og svits dem hurtig i smør på en pande. Drys valnødder over og svits med. Lad honningen smelte på panden og vend rundt. Drys evt. lidt chili over.