Hvis du leder efter den bedste opskrift på oksefilet med julesalat på grønkål og klementin, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Drys kødet med salt og peber og læg det i en bradepande. Giv det 15 min. i en 225° varm ovn, og skru så ned til 160° og steg videre til kødet stadig er svagt rosa (68°).
Hæld 1 dl. sky fra panden i en skål og smag til med eddike og honning.
Snit grønkål i strimler, skrællede klementiner i skiver og løg i tynde både. Bland salaten i skyen og server med kød i skiver
Drys kødet med salt og peber og læg det i en bradepande. Giv det 15 min. i en 225° varm ovn, og skru så ned til 160° og steg videre til kødet stadig er svagt rosa (68°).
Hæld 1 dl. sky fra panden i en skål og smag til med eddike og honning.
Snit grønkål i strimler, skrællede klementiner i skiver og løg i tynde både. Bland salaten i skyen og server med kød i skiver