Hvis du leder efter den bedste opskrift på stegt andebryst med timiankrydret æblesauce, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Steg andebrystet på en varm pande. Først med skindet nedaf. Steg det stille og roligt. Når skindet er gyldent vendes andebrystet og det steges 12 - 14 minutter på den anden side.
Tag andebrystet fra panden og hold det lunt.
Hak æblet i små tern og kom æble, eddike vand, sukker og lidt salt i en gryde. Lad simre i ca. 5 minutter.
Rør majsstivelsen ud i 2 tsk vand og jævn æblesaucen. Vend timian i saucen og smag til.
Steg andebrystet på en varm pande. Først med skindet nedaf. Steg det stille og roligt. Når skindet er gyldent vendes andebrystet og det steges 12 - 14 minutter på den anden side.
Tag andebrystet fra panden og hold det lunt.
Hak æblet i små tern og kom æble, eddike vand, sukker og lidt salt i en gryde. Lad simre i ca. 5 minutter.
Rør majsstivelsen ud i 2 tsk vand og jævn æblesaucen. Vend timian i saucen og smag til.