Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Confit de canard

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • And
  • And
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andelår
  • 4 stk andelår
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} salt
  • 2 salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rosmarin
  • 2 tsk rosmarin
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g andefedt
  • 600 g andefedt
  • Rødkålssalat
  • Rødkålssalat
  • rødkål
  • rødkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk salt
  • 1 spsk salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamicoeddike
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mango
  • 1 stk mango

Tilberedning

Bruger du frosne andelår, tages de op af fryseren dagen i forvejen. Gnid de ferske andelår med en blanding af salt og sukker og kom i en plasticpose sammen med to stilke rosmarin eller timian. Læg i køleskab natten over. Sæt ovnen på 175 grader. Tør andelårene med køkkenrulle og kom i en ildfast form, hvor lårene netop kan være. Hæld andefedtet ud over lårene og sæt fadet i ovnen i cirka 2 timer. Hæld fedt fra bunden af formen over lårene en gang imellem. Hvis du ønsker endnu sprødere lår, kan du til sidst skrue ovnen op på 225 grader. Snit kålen, så tyndt du kan, og kom den i en skål. Vend med salt og lad den stå og trække i 20 minutter. Skyl saltet fra og afdryp. Bland sukker og balsamico sammen i en skål og vend med rødkål. Kom et par skefulde andefedt heri. Skær mango i tern. Server andelår med rødkålssalat og mango. Samt lidt persille.

Gem andefedtet i en skål i køleskabet. Brug det til at stege kartofler og rodfrugter i eller til at smøre på rugbrødet. Det smager virkelig godt.