Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nellikemarinerede kyllingefileter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Nellikemarinerede kyllingefileter
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kyllingefileter
  • 500 g kyllingefileter
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 4 spsk olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 2 spsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hele nelliker
  • 10 stk hele nelliker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske basilikumblade
  • 5 - 10 stk friske basilikumblade

Tilberedning

Kom olie, sojasauce og nelliker i et lille ildfast fad og bland rundt. Vend kyllingen i olien og lad den trække tildækket i køleskabet i 1 time.

Sæt ovnen på 225 grader. Stil kyllingefileterne i ovnen i 10 minutter. Tag dem ud og lad dem stå og trække indtil de er lune.

Skær kyllingefileterne i skiver. Snit æblet og drys over sammen med lidt snittet basilikum.